dilluns, 6 de maig del 2013

Audacity

Audacity és un programa informàtic de codi obert, gratuit, que us recomano per realitzar les vostres composicions. Us podeu gravar, la veu, el piano, qualsevol so que us agradi i arranjar-ho. Hi ha moltes funcions, canviar to, ritme, ecos, trémolos, tallar, enganxar, etc. Aquestes eines permeten realitzar muntatges sonors rics i variats. El més important gaudireu molt improvitzant i creant les vostres composicions musicals.
 
A tall d´exemple us deixo la meva última composió, LIFE.
 
 
 
 
M´he inspirat en una història real, una història que es remunta a un 10 de gener de l'any 2003 quan Mr. Brighton mort en un accident de cotxe amb només 24 anys d´edat deixant a la seva esposa sumida en una gran tristesa.
Mrs. Brighton no aconseguirà oblidar el dolor i el buit del seu cor, però refà la seva vida. Es casa de nou i té uns quants fills. El moment del part, entre el dolor i la intensitat de la vida que neix en les seves entranyes recorda el mateix dolor que sentí quan la vida li arrabassà al seu espòs. És un moment místic on conflueixen totes les forces de la natura, la mort i la vida, expressat en el cant agut de la mare i el primer plor del recent nascut.